Kubus Fakkel Cognac

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪50‬

Standaard verzending 5 - 7 Werkdagen

Productinformatie

 

Deze robuuste industriele tuinfakkel verdiend een mooie plek op uw tuintafel.
Geeft een heldere rustieke vlam waardoor u 's avonds nog tot in de late uurtjes verlicht buiten kunt zitten. Ook deze tuinfakkels worden met de hand gemaakt en zijn dus uniek. Daardoor is deze fakkel een echte aanwinst voor uw tuin of balkon.

Stoer maar ook elegant.

Grof maar ook subtiel.

HANDMADE BY RAUW BETON DESIGN 

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

12 x 12 cm breed en 10 cm hoog

Productdetails

Created with Sketch.

 

EAN code: 8720165794072

Netto gewicht: 3 Kg

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

 

Instructies: 

A.   Zet fakkels/lampen in alle gevallen op een onbrandbare en hittebestendige ondergrond. Vlam weghouden bij brandbare objecten. Fakkels/lampen niet zonder toezicht laten branden. Fakkel/lampen niet verplaatsen wanneer deze nog brandt. Gebruik alleen buitenshuis. Vul de fakkel/lamp met olie tot max 1,5 cm onder de rand van de oliereservoir. Zorg ervoor dat de lont niet boven de lonthouder uitsteekt. Laat de brandstof 5-7 minuten in de pit trekken alvorens aan te steken. Steek de lont aan met een aansteker of lucifer. Zorg ervoor dat de fakkel/lamp voldoende is afgekoeld alvorens op te bergen. 

B.   De lont moet tussen de 0.60 en 1.25 cm zijn om rook en roetafzetting te voorkomen. Om de lont korter te maken, kunt u deze tot de gewenste hoogte afknippen. Om de lont langer te maken, kunt u deze omhoog trekken. 

C.   Gebruik uitsluitend natuurlijke fakkelolie of lampenolie welke geen longschade kan veroorzaken na verslikken. Raadpleeg hiervoor het etiket van de fakkelolie/lampolie. Gebruik nooit benzine, spiritus of andere ontvlambare brandstoffen. Gebruik uitsluitend kleurloze fakkelolie of lampolie. 

D.   Om de fakkel/lamp te vullen, duw eerst de lonthouder in en draai dan linksom het oliereservoir open en vul het oliereservoir tot max 1,5 cm onder de rand. Sluit het oliereservoir weer zorgvuldig door de lonthouder in te duwen en rechtsom vast te draaien. 

E.   Om de fakkel/lamp in goede conditie te houden, plaats deze na gebruik binnen zodat deze niet nat wordt of door het weer wordt aangetast. 

F.   Waarschuwing: fakkels/lampen die met olie zijn gevuld moeten tijdens gebruik of opslag buiten bereik van kinderen worden gehouden. 

 

 

Waarschuwing: In het geval van kleine kinderen, kan een slokje lampolie – of enkel maar het zuigen aan de lont – leiden tot levensbedreigende longschade. 

 

Waarschuwing: als lampolie wordt ingeslikt, niet laten braken. Onmiddellijk een arts raadplegen of contact opnemen met een medisch centrum en deze waarschuwing tonen.